Persbericht (officiële aankondiging)

blueteaWORLD: the Dutch Simulated Training Event

Op 3 oktober 2018 vindt in het Evoluon te Eindhoven het tweede “Simulated Training Event” plaats.

BlueTea beoogt hiermee de vooraanstaande internationale positie van Nederland op het vakgebied van virtuele simulaties en serious games verder te vergroten door experts hun vakkennis met u te komen delen. U mag zich verheugen op de aanwezigheid van o.a. topinstituten en -sprekers vanuit Onderwijs, Overheid en Ondernemers.

Daarnaast is er tijdens de conferentie een Experience Ground ingericht alwaar u ervaringen kunt opdoen met toegepaste games en simulaties voor het bedrijfsleven. Uiteraard zullen de verschillende technologieën (van AR tot VR) en van Oculus tot HoloLens aanwezig zijn.

Primeur:

Als klap op de vuurpijl zal BlueTea zelf – op spectaculaire wijze Virtualstudio® presenteren. Virtualstudio® is een eigen ontwikkeling van BlueTea. Bij praktijkleren is het zien en beleven erg belangrijk. Als de echte praktijk, apparaat of installatie door omstandigheden niet beschikbaar is, kan een virtuele replicatie een bijzonder goed alternatief zijn en daarnaast bijzonder effectief. BlueTea gelooft dus sterk in de kracht van virtuele simulaties. Echter, het maken hiervan vereiste altijd veel tijd en externe kennis. Met Virtualstudio® wil BlueTea vanaf nu gesimuleerde trainingen voor iedere organisatie bereikbaar maken.

Hoe?

VirtualStudio® heeft de unieke eigenschap vanuit één 3D model meerdere praktijktrainingen te kunnen ontwikkelen. Met behulp van één zo’n interactief 3D model – toch vaak de duurste investering – kun je dus voor verschillende doelgroepen zelf de procedures of instructies ontwikkelen of veranderen. Virtualstudio® koppelt real-time de ontwikkelde of gewijzigde trainingen aan het interactieve 3D model. Uiteraard regelt Virtualstudio® hierbij ook de online registratie en autorisatie en kan de gebruiker of trainer de score of voortgang volgen.

Aanmelden?

Dat kan op www.blueteaworld.com. Een Early Bird ticket bedraagt € 95,00 (nog tot 31 augustus), daarna € 125,00. Hiervoor krijgt u toegang tot het Congres, de Experience Ground, een uitgebreide lunch en na de netwerkborrel ontvangt u ook nog eens een prachtig boek (70:20:10 naar 100% performance) en een voucher voor een 2-daagse training!

 

SAVE THE DAY

blueteaWORLD: SAVE THE DAY

blueteaWORLD neemt u mee in de wereld van Simulated Training!

Wij kijken al uit naar 3 oktober 2018! Deze dag vindt namelijk de 2e editie van blueteaWORLD plaats in het Evoluon te Eindhoven. Thema van het congres is Training Effectiveness, een onderwerp met veel perspectief voor de toekomst.

Bent u aan het ontdekken wat de waarde van virtuele simulaties en serious games als pre-practice tools voor trainingen is? Staat praktijktraining in uw organisatie centraal, maar lukt het door uiteenlopende omstandigheden niet om uw medewerkers voldoende trainingstijd te gunnen? Dan is blueteaWORLD het juiste congres om inspiratie op te doen! Wat kunt u verwachten?

  • Een congres programma met boeiende gastsprekers uit de (virtuele) trainingsbranche.
  • Een Experience Ground waar u zelf de waarde van Simulated Training kunt ervaren en ontdekken.
  • Een Workshop die u de basisbeginselen leert van blueteaVS, het trainingsportaal voor Simulated Training waarin u zelf virtuele trainingen kunt ontwikkelen.

Houd de website in de gaten, want er volgt snel meer nieuws met informatie over de sprekers en activiteiten!